“Sıkıldım Ateşi!” Siyonistler Katliamı Anlattı

Gazze'de görev yapmış altı işgalci Siyonist asker +972 Magazine sitesine röportaj verdi.


11.07.2024 13:23:00   Ortadoğu


İsimleri gizli kalmak kaydıyla konuşan biri hariç altı kişi , İsrail askerlerinin Filistinli sivilleri sırf ordunun "yasak bölge" olarak tanımladığı bir alana girdikleri için rutin olarak nasıl infaz ettiklerini anlattı. İfadeler, çürümeye ya da başıboş hayvanlar tarafından yenmeye terk edilen sivil cesetlerle dolu bir manzaraların resmini çiziyor; ordu bunları sadece uluslararası yardım konvoyları gelmeden önce gizliyor, böylece "çürümenin ileri aşamalarındaki insanların görüntüleri ortaya çıkmıyor."

Askerlerden ikisi de Filistinlilerin evlerini işgal ettikten sonra ateşe verme konusunda sistematik bir politika izlediklerini ifade etti.

ATEŞ ETMEK SERBEST

Tevhidhhaber’de yer alan detaylara göre Siyonist asker kısıtlama olmaksızın atış yapabilmenin askerlere stres atma ya da günlük rutinlerinin sıkıcılığından kurtulma fırsatı verdiğini anlattı. Kuzey Gazze'de görev yapan yedek subay S. "İnsanlar olayı [tam anlamıyla] yaşamak istiyor," diye hatırlıyor. "Ben şahsen sebepsiz yere denize, kaldırıma ya da terk edilmiş bir binaya birkaç mermi sıktım. Bunu 'normal ateş' olarak rapor ediyorlar, bu da 'sıkıldım, bu yüzden ateş ediyorum'un kod adı."

 
Gazze
İsrail
sivil bölge

Yorumunu Gönder

Yorumlar