ABD’nin Tehditlerine Meydan Okuyoruz!

Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Kayahan Çetin, ABD askerinin başına çuval geçirilen yerde basın açıklaması yaptı.


8.09.2024 08:23:11   Güncel


Değerli vatandaşlar 2011 yılında ilk çuval eylemimizden beri bir yeminimiz, bir sözümüz var. Şimdi hep beraber bu yemini tekrarlayalım ve cümle aleme gösterelim ki biz var olduğumuz müddetçe bu söz, bu yemin yere düşmeyecektir.
 
Söz veriyoruz!
Türk gençliği olarak Türkiye'ye silah çeken, Türkiye'ye silah çeken Amerikan askerlerini, Amerikan askerlerini, Türk toplumunla, Türk toplumunla rahat gezdirmeyeceğiz.
Rahat gezdirmeyeceğiz.
Onları,
Nerede görürsek
Çuvalı geçireceğiz.
Eğer gerekirse denize dökeceğiz.
Yemin Ediyoruz!
 
2011 Bodrum, 2012 Antalya, 2013 Hatay/İskenderun 2014 Eminönü, 2016 İncirlik, 2021 Sarayburnu ve 2024 İzmir’de Alsancak’ta yedi kez geçti.
 
İyice anlasınlar. İyice bilsinler ve öğrensinler ki Türkiye bir dost ve müttefik ülke toprağı değildir onlar için. Bize düşman ülkenin Amerika Birleşik Devletleri yedinci çuvalımızı hangi sebeple? Neden geçirdik? Sizler çok iyi biliyorsunuz.
 
Hemen karşı kıyılarımızda 9 askeri üste namlularını Türkiye'ye çevirmiş Doğu Akdeniz, Ege'de Amerikan askeri tehditlerine karşı bu çuvalı geçirdik.
 
PKK'ya binlerce tır silah veren ve yöneticimizin katillerine PKK'nın sahiplerine FETÖ'ye 15 Temmuz'a darbe yaptırtanlara çuvalımızı geçirdik. Terör örgütlerinin sahibine geçirdik çuvalı. Ve bugün Filistin'de binlerce mazlumun üzerine bombalar yağdıran, gözü dönmüş cani soykırımcı, ABD ve İsrail'e karşı tüm dünyadan ses veren ama en önemlisi Pentagon'dan, 6. Filo'dan, Beyaz Saray'dan ses veren çuvalımızı geçirdik. Ses onlardan yükseldi.
 
Bir de onları da unutmayalım. Biz tutuklandık ama tüm Türkiye gördü. Bir de Amerika'yı Amerika'dan daha çok savunan Amerikanperestler var. Fatih Altaylılar, Özlem Gürsesler, Cüneyt Özdemirler çıktılar televizyonlara. Ne anlattılar? Sivil giyimli Amerikan askerine saldırılmış. Şimdi mi tuttu sivil hassasiyetiniz? İki yüzlüler. Şimdi mi tuttu? Amerika kırk bin çoluk çocuğu üzerine bombalar yağdırarak İsrail'le beraber tetikçisi İsrail'le katlederken, soykırım yaparken sivil hassasiyetiniz ne kadar uyandı da şimdi çıkmış böyle konuşuyorsunuz? Yakışmıyor Türkiye'ye bu medya halleri. 
 
O sivil giyimli Amerikan askeri dedikleriniz biz öğrendik. Pilotmuş. Belki birkaç hafta önce Yemen'de, Suriye'de mazlumların üzerine bombalar yağdırmış bir katili Türk gençliğine karşı savunmaya utanmamanız mı?
 
Ama şunu iyi bilin. Biz utanmadık. Alnımız ak, başımız dik. Ve şimdi tekrar söylüyoruz. Büyük zaferimizin düşmanı denize döküşümüzün yıl dönümüne 9 Eylül'e yaklaşırken selam olsun bütün savaşan mazlumlara. Filistin'e, Yemen'e, Suriye'ye, İran'a, Irak'a selam olsun.
 
En başta da Türk milletine, Mehmetçiğe ilk günden beri bu çuvalı geçirişimizin İlk gününden beri her zaman yanımızda olan desteğini kalbimizin derinliklerinde hissettiğimiz yüce milletimiz. Şimdi zaman Amerikan emperyalizminin İsrail siyonizminin bu küstah tehditlerine karşı kararlı durma zamanıdır, dik durma zamanıdır. Türkiye'nin Bu emperyalist, siyonist zulme karşı dünyada yükselen uygarlığın başına geçmesi zamanıdır.
 
Saygılarımızla
TGB
abd
çuval
asker

Yorumunu Gönder

Yorumlar