Bir Skandal Daha! Siyonist Bakan Yine Erdoğan’ı Hedef Aldı

Katil İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz yeni bir skandala imza attı. Siyonist Bakan, sosyal medya hesabından yaptığı yeni açıklama ile yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.


7.08.2024 09:06:41   Dünya



Paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinde telefonla poz verdiği bir illüstrasyonu kullanan Katz, Instagram'daki erişim engelini bahane ederek Erdoğan için skandal ifadeler kullandı.

Siyonist İsrailli bakan, X'te yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Dün, antisemit diktatör Erdoğan, ABD ve Batılı devletlere sözel olarak saldırarak 'İsrail'deki Siyonistler tarafından esir alındıklarını' söyledi. Erdoğan, esir alınmış biri varsa, bu senin diktatörlüğün altındaki Türkiye Cumhuriyeti varandaşlarıdır. 57 milyon Türk instagram kullanıcısının bu platforma erişimini kısıtlıyorsun ancak kendi özel instagram hesabından erişim gerçekleştiriyorsun. Şahsıma karşı gerçekleştirilen saldırılar, gerek Türkiye vatandaşlarına gerekse de dünya vatandaşlarına gerçeği ifşa etmemi engellemeyecek. Hamas'ı kucaklayan bir lider, kendi halkına diktatör gibi baskı uygulayan bir lider diktatördür."

Dışişleri Bakanlığı'ndan, Katil İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya paylaşımına tepki geldi. Siyonist rejim Dışişleri Bakanı'nın, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan, "iftira ve yalan dolu, düzeysiz paylaşımlar yapmayı alışkanlık haline getirdiği" hatırlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bahse konu şahıs, muhatap alınacak biri olma niteliğini çoktan yitirmiştir. Türkiye, dün olduğu gibi bugün de Filistinlilere en güçlü desteği vermeyi sürdürecektir."

Siyonist rejim Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Türkiye'yi hedef almış ve İsrailli Bakan'a sert tepkiler peş peşe gelmişti.

HAMAS lideri İsmail Haniyye'nin şehit edilmesinin ardından yas ilan edilmesi nedeniyle Türk bayrağının yarıya indirilmesini hazmedemeyen Katz, Türkiye'nin İsrail büyükelçi yardımcısının Bakanlığa çağrılması için talimat verdiğini duyurmuştu.
Yisrael Katz
siyonist
cumhurbaşkanı erdoğan

Yorumunu Gönder

Yorumlar