İşgalci Ordunun Durumu Felaket! Askerler Birbirlerini Öldürüyor

Siyonist İsrail ordusunun askeri şikayet dairesi eski başkanı Ishak Brik, Gazze'deki savaşın ordunun durumunu felakete sürüklediğini açıkladı.


14.08.2024 13:11:03   Dünya


Siyonist İsrail ordusunun askeri şikayet dairesi eski başkanı Ishak Brik, Gazze'deki savaşın ordunun durumunu felakete sürüklediğini ve orduda hiç bir disiplin ve düzenin kalmadığını, askerlerin birbirlerini öldürdüklerini duyurdu.

Katil İsrail ordusunun askeri şikayet dairesi eski başkanı Ishak Brik çarpıcı bir açıklama yaptı. İsrail ordusunun felaket bir durum yaşadığını ve Gazze'deki savaşta içeriden açılan ateş sonucu en fazla ölüme tanık olunduğunu ifade eden Brik "Askerlerimiz birbirini öldürüyor, kanun, disiplin ve emir yok." vurgusu yaptı.

Siyonist rejimin emekli generali Brik sözlerinin devamında "Askerler istediği yere ateş ediyor, bu konuda herhangi bir kural yok, bu savaşla ilgili söylenenlerin hepsi yalan." ifadelerini kullandı.

Brik, Tel Aviv merkezli Ma'ariv gazetesinde yayınlanan bir makalesinde de, iktidardaki kabinenin Gazze savaş cephesinin durumuna ilişkin yanlış raporlarından duyduğu endişeyi dile getirdi. İsrail ordusunun iletişim ve medya biriminin Gazze'ye karşı savaşta kazanılan zaferle ilgili İsraillilere yalan söylediğini ifade ederek "Ordunun raporlarıyla Gazze'deki saha gelişmeleri arasındaki uçurum tehlikeli ve endişe verici." dedi.
israil
ordu
asker

Yorumunu Gönder

Yorumlar