Netanyahu'ya İsrailli Esirden Sert Mesaj

İsrailli esir Baron Barslavsky, işgalci Netanyahu hükümetini eleştirerek serbest bırakılması için harekete geçilmesini istediği belirtildi.


17.04.2025 10:49:17   Ortadoğu


Filistin İslami Cihad hareketinin askeri kanadı Kudüs Tugayları, İsrailli esir Baron Barslavsky'nin yer aldığı bir video yayınladı. 

İsrailli esir Baron Barslavsky, Filistin İslami Cihad hareketinin askeri kanadı Kudüs Tugayları’nın yayınladığı bir videoda, Netanyahu hükümetini eleştirerek serbest bırakılması için harekete geçilmesini istedi.

“Bir buçuk yılı aşkın bir süredir esaret altındayım” diyen Barslavsky, “Yiyecek ve su sıkıntısı çekiyoruz. Hastayım.” diye ekledi.

Barslavsky “Her gün bomba atıyorsunuz. Bir sonrakinin benim başıma düşeceğinden hiç şüphem yok” dedi ve ekledi: “Benim kanım sizin ellerinizde.”

Barslavsky ayrıca, aşırı sağcı bakan Itamar Ben Gvir'e de seslendi: “Son seçimlerde oyumu size beni Gazze'de ölüme terk edesiniz diye vermedim. Bizi neden terk ettiniz? Neden burada ölüme terk ediliyoruz?”

Barslavsky ayrıca, eski ABD Başkanı Donald Trump'a da şöyle bir çağrıda bulundu: “Gazze savaşı sırasında bile ateşkes çağrısı yapmadınız. Verdiğiniz sözler nerede? Bir anlaşmayla serbest bırakılacağımızı söylemediniz mi?”

 
israil
esir
netanyahu

Yorumunu Gönder

Yorumlar